Geschiedenis
Op 15 mei 2007 is Promail opgericht en kleinschalig begonnen met een vouwmachine. Later is deze vervangen door een couverteermachine. Ook de vraag naar sealen was toegenomen. Daarom werd ook de eerste sealmachine een feit. Na wat naamsbekendheid binnen en buiten de regio opgebouwd te hebben, werd het alsmaar drukker en drukker. Binnen een jaar groeiden we uit ons ‘jasje’ aan de Katwijkerbroek te Katwijk en werd de eerste verhuizing een feit.

Het nieuwe onderkomen was het voormalig Rabobank gebouw aan de Hoofdstraat te Valkenburg. Door de verdubbeling aan ruimte was er plaats gekomen voor een tweede sealmachine. Ook werd de vraag naar adresseren steeds groter. Hierop besloten we een adresseerprinter aan te schaffen. Steeds meer bedrijven wisten hun weg naar Promail te vinden. De 2e verhuizing kwam al snel ter sprake.

Om onze klanten nog beter te bedienen, hebben we besloten om ons te nestellen tussen de bedrijvigheid op het industrieterrein ’t Heen te Katwijk. Sinds januari 2009 bedienen we onze klanten vanuit deze moderne locatie aan de Heerenweg 6A1 te Katwijk. Ook aan de ligging is gedacht. Zo zijn we gevestigd achter het Business Point van PostNL en kunnen hier onze post aanbieden tot 19.00 ’s avonds.

 

Visie en missie
Onze visie is niet om de grootste te willen zijn, maar wel de beste service verlenen. Persoonlijk contact en flexibiliteit gaan vaak niet samen binnen grote organisaties. Daarom hebben we bewust besloten om ‘klein’ te blijven. Onze klanten waarderen het (oplossingsgericht) meedenken en het persoonlijke contact.

Snelle service en persoonlijk contact is waar wij bekend om staan. Door snel en effectief te schakelen kunnen de strijd aangaan tegen de online marketingwereld. Morgen uw mailing op de mat? Dit is voor ons geen probleem. Wij beginnen direct aan uw mailing!

 

Verantwoord ondernemen
Als onderneming dragen wij graag ons steentje bij om de maatschappij waar in wij leven te verbeteren.
Naast sponsoring van diversen plaatselijke goede doelen, denken we ook mee op sociaal- en milieugebied. Zo bestaat ons personeelbestand voor 60% uit ‘huisvrouwen’ en herintreders. Ook dragen we sinds kort het keurmerk ‘groene post’.

 

 

Post, mailing of magazines. Promail verzendt het professioneel en snel
met een flinke besparing op uw portokosten.

Vraag direct een offerte aan!